Email Selectare:  
Pagina principală
Informaţii despre firmă
Stivuitoare
Piese de schimb
Stivuitoare de închiriat
Anvelopa, Janta
Alte produse
Turnuri, Adaptoare
Carti stivuitoare
Date de contact
DATE DESPRE FIRMA

Stimate vizitator !

 

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor oferite de firma noastra! Ne ocupam cu comercializarea stivuitoarelor noi si second hand precum si de comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor pentru stivuitor .

Totodata ne ocupam si de comercializarea acumulatoarelor, intretinerea acestora, prelungirea duratei de viata precum si de formatarea acestora. Exista un stoc permanent  de piese de schimb si anvelope pentru stivuitoare Balkancar, Mitsubishi, Steinbock-Boss, Desta, Stil si Komatsu.

Livram constant stivuitoare si piese de stivuitor catre: Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Deva,Cluj-Napoca, Zalău, Satu-Mare,Baia-Mare,Bistriţa,Suceava,Botoşani, Piatra Neamţ, Iaşi, Târgu Mureş, Vaslui, Miercurea Ciuc, Braşov, Bacău, Alba Iulia, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Craiova, Slatina, Pitesti, Ploiesti, Bucuresti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta

 

Scopul acestei pagini este creearea unei imagini complete asupra activitatilor noastre. In cazul in care aveti intrebari legate de produsele si serviciile noastre contactati-ne la adresele de contact!

Va stam cu drag la dispozitie  pentru informatii si oferte pentru stivuitor .

Speram sa va avem in curand partener!


Kiss János
0036-70-221-3652

Vincze Csaba
0036-20-233-0174

Simon Ioan Tiberiu
0745.256.016

e-mail: alfawintrade@gmail.com

Hungary, 2100 Gödöllő

  Expresia căutată:
 
  Preţ:
 
  Categorie:
 
Partnereink
      Stivuitoare, Piese de schimb, Stivuitoare de închiriat, Turnuri, Adaptoare | Copyright stivuitorcom.hu | Honlapkészítés